FITKOV rojstni dan za otroke!

Doma ni prostora? Mrzli dnevi ne dovolijo druženja zunaj?
Praznujte rojstni dan v Vadbenem centru Grossgym, kjer bomo poskrbeli za najboljšo zabavo!

ŠPORTNA ANIMACIJA

3-urna športna animacija z možnostjo vmesnega prigrizka-toast in torto po izbiri iz Kavarne Vanilia.

ŠPORTNE IGRE

Poligon in ostale športne igre že čakajo na otroke, ki bi svoj rojstni dan preživeli aktivno in v družbi svojih prijateljev.

TORTA IN PRIGRIZKI

V kavarni Vanilila si izberete torto po Vaši izbiri. Med zabavo poskrbimo tudi za prigrizke!FITKOV ROJSTNI DAN ZA OTROKE

Otroci pričakujejo, da bo vsako praznovanje rojstnega dne nekaj posebnega, da bosta mamica in očka vsako leto pripravila nekaj novega in da bo zabava še boljša kot tista lanska. Dovolite nam, da vam priskočimo na pomoč. Da, priskočimo… saj je to športna zabava za rojstni dan!
Vaše malčke bomo skozi zabavo naučili, kako se pravilno gibati. Naši animatorji so tudi osebni trenerji in ta dejavnik je za vaše malčke zelo pomemben. Medtem ko bodo otroci noreli v dvorani boste starši uživali v naši Kavarni Vanilia, kjer imamo široko ponudbo toplih, hladnih napitkov in zelo okusnih tortic.
Starši ste lahko brez skrbi tudi glede torte, pijače in prigrizkov. Za vse to lahko poskrbi ekipa Kavarne Vanilia. Torto si lahko izberete po vašem okusu. Naj bo zabava za vašega otroka nepozabna. Vi pa si privoščite oddih zase.

Kontaktirajte nas