Subscribe for Email Updates

Add a descriptive message telling what your visitor is signing up for here.

Marketing by
AKCIJSKA PONUDBA
    VSTOPI FIT V JANUAR 2019 za 39,90€/mesec
Izgubite odvečno telesno maščobo in oblikujte fit, močno in vzdržljivo telo v 12ih mesecih z akcijskim programom: neomejeno število obiskov vseh treh Grossgym skupinskih vadb v vadbenem centru v Grosuplju. Namesto 624 eur samo 12 obrokov po 39,90 eur/mesec!


NOROOO!! PODALJŠUJEMO AKCIJO DO 20.2. 2019, očitno prosto mesto čaka TEBE. 
AKCIJSKA PONUDBA
VSTOPI FIT V JANUAR 2019 za 39,90€/mesec
Izgubite odvečno telesno maščobo in oblikujte fit, močno in vzdržljivo telo v 12ih mesecih z akcijskim programom: neomejeno število obiskov vseh treh Grossgym skupinskih vadb v vadbenem centru v Grosuplju. Namesto 624 eur samo 12 obrokov po 39,90 eur/mesec! 

NOROOO!! PODALJŠUJEMO AKCIJO DO 20.2.2019, očitno je zdaj tvoj čas, izkoristi ga. 
ZMANJŠAJ % TELESNE MAŠČOBE
Pospešite metabolizem in izboljšajte hormonsko ravnovesje s pravilnim pristopom k vadbi ter z manj vloženega časa in energije uspešno zmanjšajte % odvečne telesne maščobe.
OBLIKUJ FIT IN ČVRSTO TELO
Naučite se izvajati najbolj učinkovite vaje na pravilen način ter oblikujte fit, izklesano in čvrsto telo v katerem se boste počutili samozavestno, energično in zadovoljno.
IZBOLJŠAJ TELESNO PRIPRAVLJENOST
Izboljšajte gibljivost, moč in vzdržljivost svojega telesa, izboljšajte svojo telesno držo ter postanite bolj učinkoviti tudi doma, v službi in na drugih področjih svojega življenja.
GROSSGYM VADBENI SISTEM
V sklopu Grossgym vadbenega centra so na voljo tri različne vadbe, ki se medsebojno dopolnjujejo in nadgrajujejo ter skupaj tvorijo celostni vadbeni sistem za oblikovanje fit, močnega in vzdržljivega telesa. To so Grossgym Bootcamp, Challenge in Fit & Burn vadba.

Klikni na spodnji gumb in si oglej video predstavitev Grossgym vadbenega sistema.
GROSSGYM BOOTCAMP VADBA
Vadba, ki je primerna za začetnike s poudarkom na intervalnih treningih, kjer se uporablja lastna teža in najrazličnejši pripomočki, kot so: kettlebelli, ročke-uteži, medicinske žoge, TRX trakovi itd.
GROSSGYM CHALLENGE VADBA
Vadba, ki je primerna za tiste, ki si želijo še intenzivnejše treninge. Osnovnim vajam, ki se jih izvajajo na Bootcampu so dodane še kompleksnejše vaje z večjimi bremeni in krajšimi premori med vajami.
GROSSGYM FIT & BURN VADBA
Vadba, ki je namenjena samo ženskam, kjer se izvajajo osnovni vadbeni gibi, ki jih v prostem gibanju izvajamo vsakodnevno. Poudarek je na krepitvi osrednjega dela telesa.
URNIK
Fleksibilen urnik z več kot 30 razpoložljivimi termini skupinskih vadb na teden ti omogoča, da si program telesne aktivnosti popolnoma prilagodiš svojim željam in potrebam.
STROKOVNOST
Fitnes zveza profesionalcev AFP je Vadbenemu centru Grossgym podelila Certifikat Odličnosti za strokovno znanje, celostno obravnavo strank ter profesionalno opravljanje dejavnosti osebnega trenerstva. 
CENIK
Glede na tvojo telesno pripravljenost in zastavljene cilje, se lahko odločiš za program Grossgym vadbe, ki te bo pripeljal do rezultata.
Odpri cenik v PDF obliki.
MNENJA ČLANOV
Pridruži se Grossgym skupnosti fit in vitalnih članov ter s podporo naše ekipe zaživi bolj aktivno in kvalitetno življenje tudi ti. Klikni na spodnji gumb in si oglej video mnenja naših članov in članic ter kako jim je Grossgym vadba pomagala do fit telesa in spremenila življenje na bolje.
˝Če ničesar ne spremenim, se ne bo zame nič spremenilo.˝
"V Grossgym me je pripeljalo spoznanje, da če ničesar ne spremenim, se ne bo za mene nič spremenilo. Imam željo po gibanju, dobremu počutju. Ekipa trenerjev je izredna. Imajo kontroliran način vadbe, tako da se počutim okej kljub temu, da 10 let nisem trenirala. Grossgym bi priporočila vsem, ne glede na starost, ne glede na predhodno športno izkušnjo. Vsem, ki si želite več gibanja, si želite biti fit in ki si želite že za dobro jutro smejati in biti v dobri pozitivni družbi."

Maja Zupet
˝Danes vem, da brez gibanja ni življenja.˝
Grossgym sem se odločil obiskat, da bi se malo razgibal. Hrbtenica in telo…vse je bilo zakrčeno. Vadba ima na moje življenje velik vpliv. Počutim se gibčnega, razgibanega. Tečem lahko v dolino in hrib, imam energijo. Če bi to vedel pred 40 leti, bi življenje drugače kreiral. Danes vem, da brez gibanja ni življenja.

Roman Jelenčič
˝Pripeljala me je želja po načrtovani, k napredku usmerjeni vadbi.˝
V Grossgym me je pripeljala želja po kontrolirani, načrtovani in k napredku usmerjeni vadbi in poškodba tekaškega kolena. Počutim se fantastično. Ekipa trenerjev je strokovna, nasmejana, imamo se fajn tudi z ostalimi člani. Grossgym bi priporočila tistemu, ki bi želel povečati moč, kondicijo, energijo ali pa se enostavno imeti odlično 3-4krat n ateden v odlični družbi pod profesionalnim vodenjem,

Tea Rusjan
IZKORISTI AKCIJSKO NOVOLETNO PONUDBO IN SE PRIJAVI ŠE DANES
VADBA ZA 39,90€/MESEC
Izkoristite priložnost zdaj in oblikujte fit, močno in vzdržljivo telo v katerem se boste počutili samozavestno za samo 12 obrokov po 39,90 eur/mesec. Ponudba velja le do 20.2.2019!

Po izpolnitvi obrazca vas bomo poklicali in se dogovorili za termin preizkusa, ki vam najbolje ustreza.
Ne želite čakati na naš klic? Pokličite nas na 031 654 272 v času našega delovnika od ponedeljka do petka med 6:00 in 10:00 ter 16:00 in 21:00 uro. 
POGOSTA VPRAŠANJA
Spodaj si preberi odgovore na najpogostejša vprašanja o Grossgym vadbi.
Kaj potrebujem s seboj na Grossgym vadbi?

S seboj potrebuješ udobna športna oblačila, čisto športno obutev, brisačko in bidon z vodo oz. napitkom za rehidracijo.

Ali se lahko kadarkoli vključim v vadbeni program?

Ja, v vadbeni program se lahko vključiš kadarkoli. Vpis v program vadbe ni pogojen z datumom v mesecu ne s terminom v dnevu. Ob prvem obisku vadbenega centra trenerji ocenijo tvojo telesno pripravljenost in ti na podlagi tvojih želja, potreb in potencialnih zdravstvenih omejitev svetujejo o najbolj primerni izbiri vadbenega programa.

Nikoli se nisem ukvarjal/a s športom in sem kondicijsko zelo slabo pripravljen/a…Ali je Grossgym vadba primerna zame?

Seveda, naše vadbe so primerne za posameznike vseh stopenj telesne pripravljenosti. Vsak mora nekje začeti in naša naloga je, da ti pomagamo narediti prve korake. Vse tri vadbe so zasnovane na način, ki ti omogoča, da jih izvajaš skladno s svojimi zmogljivostmi. Vaje lahko izvajaš z obremenitvijo in hitrostjo, ki tebi odgovarja in si med vajami vzameš toliko počitka kolikor ga potrebuješ. Dodelan vadbeni sistem pa trenerjem omogoča, da imajo ves čas pod nadzorom vse vadeče (zlasti začetnike in začetnike, ki jih trener razporedi po dvorani tako, da ima najboljši pregled nad njimi) in jim po potrebi tudi vaje ustrezno modificira.

Katera od vaših vadb je najbolj primerna zame, če si želim shujšati?

Vsi programi so zastavljeni tako, da ob redni vadbi pod vodstvom trenerja pridobivate idealno telesno težo ter zmanjšujete % maščobe. Za začetnike svetujemo Bootcamp, za ženske Fit&Burn program.

Ali Grossgym vadba za koga ni primerna?

Vadba je primerna za vse, ki si želijo zdravega načina življenja ali pa izklesati in pridobiti fit telo.

O GROSSGYM
Adamičeva cesta 14
1290 Grosuplje
e: info@grossgym.com
KONTAKT
Za dodatne informacije in vprašanja
pokličite na recepcijo studia na telefonsko številko 031 654 272 v času delovnika od ponedeljka do petka med 6:00 in 10:00 ter 16:00 in 21:00 uro ali pišite na info@grossgym.com.
KAKO DO NAS
Avto: Iz smeri avtoceste (izvoz Grosuplje): zapeljete mimo OMV bencinske črpalke ter po glavni cesti nadaljujete do vadbenega centra. Avtobus: LPP št. 3G (vozni red) izstopite na postaji pri Mercatorju (center Grosuplja). Zagotovljeno je parkiranje neposredno pred vadbenim centrom.
© 2018 I Grossgym vse pravice pridržane